5 onmisbare gadgets voor in huis

Gadget voor in huis

Gadgets voor in huis, iedereen houdt van simpel en snel. We zijn gek op spullen die ons leven een stukje makkelijker maken. En als ze er ook nog eens bij je design interieur passen, staan we al helemaal te kwijlen. De ontwikkeling van steeds slimmere gadgets staat daarom al in geen jaren stil.

Na het werk met de benen omhoog en alles wordt bediend vanaf de bank. Wie wil dat nu niet?

Dagelijkse taakjes worden ons aan alle kanten uit handen genomen. Super, want hierdoor blijft er meer tijd en energie over voor de dingen die we écht willen doen.

Wij zochten een aantal populaire gadgets voor je op.

Smart Home Items  

Thuis is gewoon jouw thuis. Hier is alles ingericht zoals jij dat wil en zo moet het ook blijven. Met de Smart Home Items wordt dit comfort alleen maar beter. Deze slimme technologie denkt met je mee.

Wat is nu beter dan in de koude wintermaanden thuiskomen in een heerlijk warme woonkamer? Of vanuit je bed de voordeur nog even op slot doen? De technologie komt overal terug. In beveiligingssystemen, klimaatbeheersing, alarmsystemen en zelfs in slimme gadgets voor het onderhouden van je tuin.

De dweilrobot

De robotstofzuiger kennen we al een tijdje, maar een handig hulpje die jouw vloer laat glimmen als nieuw? Daar hadden we nog niet eerder van gehoord. Ook al staan er maar weinig mensen om te popelen, dweilen moet uiteraard ook gebeuren. Hier is de dweilrobot dé uitkomst.

Dit is wat je doet: vul de dweilrobot met schoonmaakmiddel, drup op de knop en geniet even later van een vloer die spik en span is. Tip: gebruik Solid Surface in je interieur.

De planten-checker

Is bij jou zelfs een cactus zijn leven niet zeker? Dan is een planten-checker dé oplossing. Door middel van een app verbind je het apparaat aan je smartphone of tablet.

Vervolgens houdt dit slimme apparaat jouw planten in de gaten. Je krijgt een reminder als het weer tijd is om de gieter uit de kast te halen. Dat gezonde groen in de vensterbank is toch veel huiselijker dan dat dorre grijs? Wist je dat je productiever wordt van een groene omgeving?

De koelkast camera

Dit kent iedereen. Je staat in de supermarkt en je begint ineens te twijfelen wat je ook alweer moest meenemen.

Met de koelkast camera kun jij wanneer en waar dan ook een kijkje nemen in je koelkast. Zo voorkom je verspilling van producten en onnodige kosten. Een echte upgrade voor je keuken.

De Apple HomePod

Met de Apple HomePod, die lijkt op een groot snoepje, ervaar je een perfecte combinatie tussen efficiëntie en stijlvol design. Het is een speaker die jouw stem herkent en je zo bedienen kunt.

Doordat hij inspeelt op jouw muzieksmaak, kan deze slimme gadget jouw muziekwereld verbreden. Laat de HomePod een nieuw nummer horen en wil je weten wie de artiest is? Zeg dan: “Hé Siri, van wie is dit nummer?”.

Jouw virtuele assistent Siri geeft antwoord op je vraag en vervolgens wordt het nummer automatisch opgeslagen. Of je nu staat te koken of prinsheerlijk op de bank ligt, zo luister je altijd naar de beste muziek. Een top hebbeding voor de muziekliefhebber.

De toekomst is nu

Deze slimme gadgets zijn allang niet meer alleen voor de echte tech-fanaten onder ons.

We komen ze overal en bij iedereen tegen. Voor ons gemak, onze veiligheid of gewoon voor de lol, ze zijn eigenlijk niet meer weg te denken uit onze levens. Welke handige apparaten zouden jouw leven een stukje gemakkelijker maken?

Dit artikel is geschreven door Redactie

Gerelateerde berichten