De unieke eigenschappen van Solid Surface

Keuken met duurzaam aanrechtblad

Het hoogwaardige Solid Surface materiaal wordt steeds vaker gebruikt in design keukens, design badkamers. Het materiaal heeft unieke eigenschappen en wordt steeds vaker gebruikt door architecten, interieurbouwers en vormgevers. Dankzij de unieke eigenschappen van Solid Surface worden architecten en interieurbouwer niet belemmerd in het maken van het perfecte design.

Bad van het duurzame Solid Surface materiaal

Solid Surface betekent letterlijk ‘duurzaam oppervlaktemateriaal’. Het is een nieuwe generatie van gegoten of gespoten minerale polymeer-producten. Het materiaal is duurzaam, sterk, kleurvast, mooi en reparabel. Het is hygiënisch, waterbestendig, licht doorlatend en naadloos. Het is in elke vorm, kleur en textuur te krijgen.

Solid Surface is

Niet poreus. Het materiaal heeft geen poriën en is spiegelglad. Daardoor is het zeer hygiënisch, bacteriën kunnen zich namelijk niet aan het oppervlak hechten.

Op maat gemaakt aanrechtblad van Solid Surface

Vochtbestendig. Vocht kan niet doordringen in het gladde oppervlak van Solid Surface, zodat het ideaal is als aanrechtblad in de keuken en in vochtige ruimten, zoals de badkamer. Solid Surface wordt ook vaak als basis materiaal voor wastafels, baden en waskommen gebruikt.

Voedselveilig. Rauwe kip op het aanrechtblad van Solid Surface? Een ei laten vallen op je werkblad? Geen probleem. Bacteriën maken geen schijn van kans. Onze Solid Surface biedt optimale voedselveiligheid.

Naadloos. Solid Surface oppervlaktes die uit meerdere delen bestaan, zijn naadloos te verlijmen. Doordat Solid Surface naadloos te verlijmen is, lijken ze uit één stuk te zijn gemaakt. Solid Surface kan worden gezaagd, geschuurd en gepolijst als elk hardhouten product.

Kleurrijk. Solid Surface is verkrijgbaar in iedere gewenste kleur. Die kleur wordt volledig vermengd met de andere componenten van het materiaal. Mocht je een stuk van je werkblad willen afzagen, dan is dat geen enkel probleem.

Kleurvast. De gekozen kleur blijft mooi, ook als het Solid Surface product in de zon staat. Je aanrechtblad blijft dus mooi.

Robuust en duurzaam. Solid Surface is behoorlijk hufterproof. Alleen als iemand er goed zijn best voor doet, is het oppervlak te beschadigen. En zelfs dat is geen ramp, want Solid Surface is goed te herstellen.

Vlek-werend. Het oppervlak zonder poriën stoot vlekken af en is makkelijk schoon te houden.

Dit artikel is geschreven door Redactie

Gerelateerde berichten