• home
  • Eames
  • De Eames Segmented Table: Veelzijdigheid en designinnovatie

De Eames Segmented Table: Veelzijdigheid en designinnovatie

Eames segmented table

De Eames Segmented Table, een iconisch ontwerp uit 1964, combineert veelzijdigheid, functionaliteit en stijl, waardoor het perfect is voor diverse omgevingen. Ontdek het modulaire, aanpasbare ontwerp en de innovatieve materialen van deze designklassieker

Dit zijn de belangrijkste feiten over de Segmented Table:

  • Veelzijdig en aanpasbaar ontwerp
  • Modulair, geschikt voor diverse ruimtes
  • Hoogwaardige materialen en afwerkingen
  • Innovatieve technieken
  • Onderdeel van het Eames-erfgoed

Functionaliteit in vele omgevingen

De Eames Segmented Table, een meesterwerk van Charles en Ray Eames uit 1964, is een veelzijdig en aanpasbaar meubelstuk dat stijl en functionaliteit combineert. Deze tafel past naadloos in uiteenlopende settings zoals kantoorruimtes, eetzalen en vergaderzalen.

Flexibiliteit met een modulair ontwerp

Wat de Eames Segmented Table echt uniek maakt, is het modulaire ontwerp. De segmenten kunnen worden gecombineerd om verschillende groottes en indelingen te vormen, zodat ze perfect aansluiten op de wensen en behoeften van de gebruiker.

Materialen van topkwaliteit en innovatieve technieken

De Segmented Table is vervaardigd uit hoogwaardige materialen, zoals aluminium voor de basis en diverse afwerkingsopties voor het tafelblad. De mix van materialen zorgt voor een duurzaam en aantrekkelijk uiterlijk dat bestand is tegen de tand des tijds.

Lees ook over de Eames Molded Plywood Chair: Een Tijdloos Meesterwerk

Voortzetting van de Eames-erfenis

De Eames Segmented Table is een duidelijk bewijs van de toewijding van het Eames-duo aan functionaliteit, veelzijdigheid en designinnovatie. Het draagt bij aan hun indrukwekkende en blijvende nalatenschap in de wereld van design.

Tot slot

De Eames Segmented Table uit 1964 is een veelzijdig, modulair en stijlvol meubelstuk, ideaal voor diverse omgevingen en een blijvende getuigenis van het Eames-duo’s designinnovatie.

De Eames Segmented Table blijft een tijdloze aanvulling op elke ruimte, dankzij het modulaire en aanpasbare ontwerp. Als onderdeel van het indrukwekkende Eames-erfgoed, vertegenwoordigt deze tafel de perfecte combinatie van functionaliteit, veelzijdigheid en stijl.

Dit artikel is geschreven door Redactie

Gerelateerde berichten