• home
  • Kantoor
  • Praktische promotiematerialen voor op de werkvloer

Praktische promotiematerialen voor op de werkvloer

handige promotiematerialen

Veel werknemers brengen een groot deel van hun dag achter hun bureau op kantoor door. Relatiegeschenken in de vorm van bureauaccessoires, gadgets en gebruiksartikelen voor op kantoor, zijn dan ook erg gewild. Het zijn producten die gedurende de werkdag veel gebruikt worden door je klanten, collega’s en zakenrelaties. Dit zijn de 3 praktische promotiematerialen voor op de werkvloer.

1. Ergonomische muismatten met logo

Je leest het goed: bedrukte muismatten zijn nog steeds populair om weg te geven. Je hebt de keuze uit veel soorten en materialen. Als weggever op kantoor zijn vooral de ergonomische muismatten met polssteun erg populair. Deze muismatten voorkomen RSI klachten en geven de pols de nodige rust. Je kunt de muismatten helemaal naar wens laten bedrukken.

2. Gepersonaliseerde keycords voor sleutels en toegangspassen

Keycords of lanyards zijn praktische en tijdloos. Ze worden stiekem door veel mensen nog gebruikt, zeker op werk of kantoor. Vaak worden er sleutels, naambadges of toegangspassen aan gehangen. Zeker bij grote bedrijven waar met gesloten afdelingen word gewerkt zijn de keycords met logo nog razend populair. Keycords met bedrijfsnaam zijn daar extra leuk om weg te geven!

3. Bedrukte waterflesjes als stimulans om meer water te drinken

Je ziet ze op vrijwel ieder bureau staan: gepersonaliseerde waterflesjes. Het stimuleert medewerkers om meer water te drinken en het heeft daarnaast ook nog eens een positief effect op de naamsbekendheid. Meestal wordt er gekozen voor herbruikbare waterflesjes zodat personeel de flesjes kunnen navullen.

Wil je ook bedrukte promotiematerialen inzetten?

Wil je als ondernemer ook graag bedrukte promotiematerialen inzetten voor je marketingactie of om naamsbekendheid te genereren? Neem dan een kijkje op de website van Promoboer. Promoboer is leverancier van bedrukte promotiematerialen en weet als geen ander welk promotiemateriaal geschikt is voor jouw marketingactie!

Dit artikel is geschreven door Redactie

Gerelateerde berichten